Тренирайте с професионален персонален треньор, който следи всяко ваше движение. Наши приоритети са Вашето здраве и резултати.

Вече над 6 години холистичният ни метод помага на хора от различни сфери да подобряват двигателната си култура и да получават резултатите, за които са дошли. Събирайки науката, спортта и богатият ни опит със стотици хора, успяваме да извлечем най-доброто от Вас във всяка една трениировка

Персонални тренировки

При стартиране взимаме мерки и тестираме всеки един клиент за мобилност в ставите и гъвкавост в мускулите. Това ни дава обратна връзка как да структурираме тренировъчния процес.

На всеки 4-5 седмици програмите се сменят, като се акцентира на различни етапи от подготовка на клиентите ни. Те зависят изцяло от това дали трениращите трябва да качват или свалят килограми.

За максимално бързи резултатите клиентите ни се спират на 4 тренировки седмично. Това позволява на екипът ни да се фокусира над различните мускулни зони, за да изградите едно хармонично тяло.

Спортна подготовка

При атлетите се съобразяваме изцяло със спортния календар, което им дава гъвкавост дори и през сезона, когато са изложени на най-много натоварване да тренират и наблягат над различни качества.

Ключът за изграждането на едно хармонично тяло в залата и регулиране на хормонния баланс в тялото са силовите тренировки с многоставни движения и функционални упражнения(бягане със шейна, медицински топки, фермерски ходения) в комбинация с мобилност и стречинг.