Начало Услуги Тренировки за подрастващи

Опитът ни и проучванията на редица експерти през годините ясно ни показват, че подрастващите могат да подобрят физическото си състояние и да намалят риска от контузии. Слабият педагогически подход към тази специфична група трениращи може да доведе до намаляване на тренировъчния ефект и евентуално до контузия.

Общата и специфичната физическа подготовка трябва да присъстват при всяко едно дете, без значение дали то има амбицията да занимава с професионален или любителски спорт. Това ще му помогне да изгради добри двигателни навици, които да го съпътстват във времето.

Нашият екип, вече над 5 години активно работи с подрастващи, като се уверяваме, че те заучават основни фундаменти на трениране. Не всяко дете е надарено с качества като бързина, гъвкавост, издръжливост и сила. Съобразени с половата зрялост на всяко дете, ние внимателно наблягаме на всяко едно тези качества в процеса на работа.

Какво получаваш?

БЕЗПЛАТНА 30 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ СТАРТИРАНЕ

Изграждаме профил на трениращия, поставяме цели и изграждаме план за постигането им.

ИНДИВИДУАЛЕН ТРЕНЬОР, КОЙТО РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ТЕБ

В този един час, вниманието на треньора е само към Вас, за да може всеки детайл да бъде изпипан. Правилното техническо изпълнение на упражненията е предпоставка за високи спортни постижения.

ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Съобразена с нивото на тренираност се изгражда програма с подходящите за Вас упражнения и се работи по подобряването на двигателните качества.

ПОДОБРЯВАНЕ НА СИЛОВИ ПАРАМЕТРИ

Тук съобразяваме половата зрялост на всеки един от подрастващите, който тренира с нас. Подобряването на някои от силовите параметри оказва благоприятен ефект върху спортния живот.

ЦЯЛОСТНА ОЦЕНКА НА МОТОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ

След серия от тестове определяме слабите звена, респективно с това избираме подходящите упражнения при изготвянето на програма. Чрез използването на различни методи на мускулна активация, ние методично подготвяме тялото за една пълноценна тренировка.
Пишете ни

    Запазете час за масаж