Начало Фитнес тренировки Тренировки за подрастващи

Тренировки за подрастващи

Опитът ни и проучванията на редица експерти през годините ясно ни показват, че подрастващите могат да подобрят физическото си състояние и да намалят риска от контузии. Слабият педагогически подход към тази специфична група трениращи може да доведе до намаляване на тренировъчния ефект и евентуално до контузия.

Общата и специфичната физическа подготовка трябва да присъстват при всяко едно дете, без значение дали то има амбицията да занимава с професионален или любителски спорт. Това ще му помогне да изгради добри двигателни навици, които да го съпътстват във времето.

Нашият екип, вече над 5 години активно работи с подрастващи, като се уверяваме, че те заучават основни фундаменти на трениране. Не всяко дете е надарено с качества като бързина, гъвкавост, издръжливост и сила. Съобразени с половата зрялост на всяко дете, ние внимателно наблягаме на всяко едно тези качества в процеса на работа.

  Свържи се с нас и получи

  Безплатна консултация

  ТОП в София
  Или ни се обади директно на 088 39 70 007

  Ще се радваме да си поговорим за Вашите здравословни и спортни цели + да получите оферта от нас как можем да ви помогнем по пътя към тях! 🙂

  Какво включва услугата

  БЕЗПЛАТНА 30 МИНУТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ СТАРТИРАНЕ

  Изграждаме профил на трениращия, поставяме цели и изграждаме план за постигането им.

  ИНДИВИДУАЛЕН ТРЕНЬОР, КОЙТО РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ТЕБ

  В този един час, вниманието на треньора е само към Вас, за да може всеки детайл да бъде изпипан. Правилното техническо изпълнение на упражненията е предпоставка за високи спортни постижения.

  ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

  Съобразена с нивото на тренираност се изгражда програма с подходящите за Вас упражнения и се работи по подобряването на двигателните качества.

  ПОДОБРЯВАНЕ НА СИЛОВИ ПАРАМЕТРИ

  Тук съобразяваме половата зрялост на всеки един от подрастващите, който тренира с нас. Подобряването на някои от силовите параметри оказва благоприятен ефект върху спортния живот.

  ЦЯЛОСТНА ОЦЕНКА НА МОТОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ

  След серия от тестове определяме слабите звена, респективно с това избираме подходящите упражнения при изготвянето на програма. Чрез използването на различни методи на мускулна активация, ние методично подготвяме тялото за една пълноценна тренировка.

  Защо да избереш нас?
  някои от предимствата

  Богат практически опит и академични знания

  Включително по теми като ✅ здраве, 🏃‍♂ движение, 🥗 хранене, 🧠 психология, 💤 сън и 👉 медицина.

  Целева ориентация за постигане на Вашите резултати

  Винаги взимаме мерки и изготвяме индивидуална програма, която се обновява на всеки 4-6 седмици спрямо личните нужди.

  Приятелска атмосфера и добро отношение

  В нашата зала ценим човешките взаимоотношения и ще бъдете посрещнати топло.

  Работа с едни от най-елитните атлети в България

  Богатата ни практика в различни спортове и фитнеса ни помага да извлечем най-доброто от всеки клиент.

  Как можем да сме полезни на теб?

  Здраве, тонус и мобилност

  Подобряване на визия и сваляне на килограми

  Изграждане на мускулатура и качване на килограми

  Подобряване на спортни постижения

  Отзиви за нас
  от нашите клиенти
  Tincho Ivanov
  Tincho Ivanov
  13 February 2023
  Много съм доволен от професионалната работа и отношение повреме на тренировките. Атмосферата е на супер ниво!🔝🦾
  Krastan “Koci” Stoyanov
  Krastan “Koci” Stoyanov
  13 February 2023
  Страхотен екип, повече от добро място както за начинаещи, така и за атлети, а и за всеки по средата. 🤘🏻
  Ванеса Викторова
  Ванеса Викторова
  13 February 2023
  Работят страхотни професионалисти. Тренировките са съобразени изцяло с нуждите и възможностите на клиента. Силно препоръчвам.
  Dobrin Sotirov
  Dobrin Sotirov
  13 February 2023
  Преопъчвам да посетите Аксел и неговия екип, профисионалсти коите отделят внимание и най малкия детайл, индивидуалността към всеки клиент е на първо място. Можете да постигните желаните резултати, само им се доверете, аз го направих.
  Veronika Stefanova
  Veronika Stefanova
  13 February 2023
  Да се присъединя към New Level Training беше едно от най-добрите ми решения за изминалата година. Срещнах екип от професионалисти, които не работят по шаблон, а обръщат внимание на нивото, възможностите, контузиите, понякога дори настроението ми, за да изградят най-добрата тренировка за мен. Не съм предполагала, че ще ми е приятно да „блъскам във фитнеса”, но отношението и атмосферата в залата ме карат да тренирам с желание и отдаденост. А резултатите за физическото и менталното ми здраве са на лице. Препоръчвам с две ръце!
  Martin Sorakov
  Martin Sorakov
  13 February 2023
  Уникално място с още по-уникални треньори, които много обичат и разбират от работата си, а също така помагат и психически със съвети за различните сфери от живота.
  Victoria Tsvetkova
  Victoria Tsvetkova
  13 February 2023
  Не съм срещала по-усмихнат и мотивиран екип до сега, и да се трудиш там е абсолютно удоволствие. Резултатите са на лице само след месец! Препоръчвам горещо! 💪
  Martin Todorov
  Martin Todorov
  13 February 2023
  Добре образовани треньори с добра методика! Наясно са какво правят, резултатите се виждат доста бързо.
  Изабела Шиникова – професионална състезателка по тенис

  Изабела Шиникова – професионална състезателка по тенис

  Дълги години се лутах при различни треньори в цяла Еверопа. Тук най-накрая успях да намеря хората, които да се съобразяват с трудния ми график и физическото ми състояние. Като професионален тенисист е трудно да намериш балансъс между физическата подготовка и състезателния график. Затова е нужно да имаш екип, който разбира не само нуждите на спорта, но и тези на твоето тяло.

  Илиян Стефанов – професионален футболист Левски

  Илиян Стефанов – професионален футболист Левски

  От 2018 година насам тренирам тук и това ми позволява да разгръщам целия си физизчески потенциал като атлет. От както тренирам тук не съм имал никакви сериозни травми. С всяка година надграждаме и успявам да науча нови неща за човешкото тяло.

  Мартин Луков – професионален футболист Локомотив Пловдив

  Мартин Луков – професионален футболист Локомотив Пловдив

  Започнах тренировките си тук след счупване на глезен. Екипът работи всекиднвно с мен, помагайки ми да се възстановя и върна отново на терена здрав. Спортното дълголетие е от изключително значение за всеки един спортист. Затова отделяйки време с кондиционен треньор, успявам да запазя качества като сила и бързина.

  Матео Стаматов – професионален футболист Оренбург, Русия

  Матео Стаматов – професионален футболист Оренбург, Русия

  Всяка тренировка е съобразена според различното натоварване, на което съм изложен. В залата винаги има атмосфера и екипът прави всичко по силите си, за да извади най-добро от мен всеки път. Всяка зима и лято се прибирам в България, за да работя с тях, защото тук получавам професионализма, който търся.

  Галерия
  наши клиенти и тренировки
  Ще получиш още
  пълни напътствия и съдействие от А до Я

  Цялостна информираност за възстановяване

  Сънят е първата и най-важна крачка за подобряването на Вашето здраве. И най-хубавото е, че е безплатен. Много хора страдат от хронична умора и наднормено тегло, точно заради липсата му Ние ще ви напътстваме да изградите навици и създадете режим, с който тялото ви да е в хармония.

  Инструкции за хранене

  Спецификата и нуждите на всеки човек са различни при хранене, но съществуват общи правила. След като те бъдат приложени ти ще можеш да опознаеш тялото си по-добре и както реагира на определени храни.

  Достъп до групови тренировки и масажи

  Нашите клиенти с абонаментни карти ползват отстъпки от груповите класове и масажното ни студио. Това им дава достъп от стречинг класове, кондиционни тренировки до пълна релаксация на тялото и ума.

  Препоръки до други здравни експерти

  Имаме обмяна на опит с различни здравни експерти. Те са в областта на физиотерапията, ендокринологията, психотерапията, нутриционисти, хомеопати и много други сфери.

  Контакти
  за връзка с нас

  Зала в град София, ж.к. Белите Брези, ул. "Лерин" №53 (виж упътвания)

  Зала в град София, ж.к. Манастирски Ливади - изток, ул. Боян Петров 115 (виж упътвания)

   Свържи се с нас и получи

   Безплатна консултация

   ТОП в София
   Или ни се обади директно на 088 39 70 007

   Ще се радваме да си поговорим за Вашите здравословни и спортни цели + да получите оферта от нас как можем да ви помогнем по пътя към тях! 🙂

   Запазете час за масаж