Начало Услуги Персонални тренировки

Ще Ви помогнем да постигнете Вашите индивидуални цели, чрез ясно изградена система на трениране

Нашият екип вече над 5 години специализира в областта на функционалните тренировки и фитнес методики. Ще работите по програма изготвена и изцяло съобразена с Вашите физически нужди. Обръщаме внимание не само на елементите, които са в залата, а и на ключови компоненти като хранене, възстановяване и емоционално състояние. Нашата основна мисия е да подобряваме качеството на живот чрез движение. Разглеждаме дългосрочно процеса на промяна и вярваме, че чрез постоянство резултатите не закъсняват. Всеки има различни цели в залата.

Ние ще Ви помогнем да постигнете Вашите.
Какво получавате?

Безплатна 30 минутна консултация при стартиране

Изграждаме Ви профил, поставяме цели и изграждаме план за постигането им. Ще Ви консултираме за съня и хранането. Основните компоненти извън залата за постигането на хармонично тяло.

Индивидуален треньор, който работи само и единствено с теб

В този един час, вниманието на треньора е насочено само и единствено към Вас като по този начин се уверяваме, че Вашето здраве е приоритет за нас.

Индивидуална тренировъчна програма

Съобразена с нивото на тренираност се изгражда програма с подходящите за Вас упражнения и се работи по подобряването на двигателните качества.

Съобразителност от страна на треньора

Треньорската ни интуиция се води основно от Вашето моментно състояние. Винаги сме целево ориентирани, но се съобразяваме спрямо Вашите емоционални и физически нужди към момента.

Подобряване на силови параметри

Качеството “сила” е в основата за развитието на останалите двигателни качества. Когато ставаме по-силни, благоприятният ефект е върху физическото и психическото ни здраве.

Тренировки за мобилност

Всяка тренировка включва корективни упражнения с цел подобряване мобилността на Вашите стави.
Пишете ни

    Нашите клиенти
    те ни се довериха

    Запазете час за масаж