Начало Масажи
Дълбокотъканен масаж
denitsa-masaj

Освен клиентите, които желаят да разпуснат, екипът ни работи с професионални спортисти и хора с по-интензивни физизески натоварвания. Дълбокотъканният масаж е отличен метод за възстановяване и връщането на тонуса в мускула.

Той подпомага снабдяването на третираните зони с кръв. Идеята му е да провокира физиологичен стимул, с който фасцията да се отпусне и така да се подобри кръвообращението към дадени мускулни групи.

След интензивни натоварвания като бягане или работа с тежести мускулите имат функцията да се съкращават, а това често води и до ограничаване на обема на някои стави, което може да доведе дори до скелетни изменения. Ето защо много трениращи разчитат именно на този тип масаж.

Част от допълнителните ползи са:

СТИМУЛИРАНЕ НА ПАРАСИМПАТИКОВАТА НЕРВНА СИСТЕМА

ПОДОБРЯВАНЕ ФУНКЦИЯТА НА МУСКУЛИТЕ

ЦЯЛОСТЕН ТОНУС

УВЕЛИЧАВАНЕ МОБИЛНОСТТА НА СТАВИТЕ

Възпалителните процеси водят до допълнителна умора и допринасят за нивата на стрес в организма. Чрез дълбокотъканния масаж вие ще елимирате част от метаболитните отпадъци, което ще активира възстановителните процеси.

Масажът често се използва дори и при атлети с по-сериозни травми като подобрява подвижността на тъканите и тяхната еластичност, стимулира лимфния оток в и около меките тъкани на опорно-двигателния апарат.

Екипът ни силно препоръчва този тип възстановяване в комбинация с персонални тренировки (препратка към персонални тренировки), които да включват много елементи на мобилизация и стабилизация за цялостното подобрение на структурата на тялото.

Класически масаж

В забързаното ежедневие всеки има нужда да намери малко време за себе си. Класическият масаж може да бъде перфектният избор. Въздейства тонизиращо върху цялото тяло, като набляга над релаксацията на мускулите и съзнанието. В комбинация от различни техники на натиск, той подпомага за цялостния вид на кожата и лимфния дренаж.

Терапевтичен метод, който препоръчваме на клиентите, които желаят да релаксират напълно. Постига се подобряване на обмяната на веществата, ускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.

Класическия масаж е подходящ при:

ОБЩА СКОВАНОСТ

НАЛИЧИЕ НА БОЛКИ В ОПРЕДЕЛЕНИ ЗОНИ

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА УМОРА

ХОРА СЪС ЗАСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ

Масажът е една от най-древните терапевтични терапии, съчетан с приятна атмосфера и уют, екипът ни ще се погрижи изцяло за Вас.

Периодичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционално състояние. Всяка процедура по масаж се прилага индивидуално в зависимост от състоянието на клиента.