Начало Масажи Класически масаж
{“mediaId”:1093,”mediaLink”:”https://newleveltraining.bg/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6/”,”mediaType”:”image”,”verticalAlignment”:”top”} –>

В забързаното ежедневие всеки има нужда да намери малко време за себе си. Класическият масаж може да бъде перфектният избор. Въздейства тонизиращо върху цялото тяло, като набляга над релаксацията на мускулите и съзнанието. В комбинация от различни техники на натиск, той подпомага за цялостния вид на кожата и лимфния дренаж.

Терапевтичен метод, който препоръчваме на клиентите, които желаят да релаксират напълно. Постига се подобряване на обмяната на веществата, ускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.

Класическия масаж е подходящ при:

ОБЩА СКОВАНОСТ

НАЛИЧИЕ НА БОЛКИ В ОПРЕДЕЛЕНИ ЗОНИ

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА УМОРА

ХОРА СЪС ЗАСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ

Масажът е една от най-древните терапевтични терапии, съчетан с приятна атмосфера и уют, екипът ни ще се погрижи изцяло за Вас.

Периодичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционално състояние. Всяка процедура по масаж се прилага индивидуално в зависимост от състоянието на клиента.