Начало Масажи Дълбокотъканен масаж
denitsa-masaj

Освен клиентите, които желаят да разпуснат, екипът ни работи с професионални спортисти и хора с по-интензивни физизески натоварвания. Дълбокотъканният масаж е отличен метод за възстановяване и връщането на тонуса в мускула.

Той подпомага снабдяването на третираните зони с кръв. Идеята му е да провокира физиологичен стимул, с който фасцията да се отпусне и така да се подобри кръвообращението към дадени мускулни групи.

След интензивни натоварвания като бягане или работа с тежести мускулите имат функцията да се съкращават, а това често води и до ограничаване на обема на някои стави, което може да доведе дори до скелетни изменения. Ето защо много трениращи разчитат именно на този тип масаж.

Част от допълнителните ползи са:

СТИМУЛИРАНЕ НА ПАРАСИМПАТИКОВАТА НЕРВНА СИСТЕМА

ПОДОБРЯВАНЕ ФУНКЦИЯТА НА МУСКУЛИТЕ

ЦЯЛОСТЕН ТОНУС

УВЕЛИЧАВАНЕ МОБИЛНОСТТА НА СТАВИТЕ

Възпалителните процеси водят до допълнителна умора и допринасят за нивата на стрес в организма. Чрез дълбокотъканния масаж вие ще елимирате част от метаболитните отпадъци, което ще активира възстановителните процеси.

Масажът често се използва дори и при атлети с по-сериозни травми като подобрява подвижността на тъканите и тяхната еластичност, стимулира лимфния оток в и около меките тъкани на опорно-двигателния апарат.

Екипът ни силно препоръчва този тип възстановяване в комбинация с персонални тренировки (препратка към персонални тренировки), които да включват много елементи на мобилизация и стабилизация за цялостното подобрение на структурата на тялото.

Запази час за масаж

Запазете час за масаж